Deprecated: Function Elementor\DB::is_built_with_elementor is deprecated since version 3.2.0! Use Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor() instead. in /customers/c/e/6/norwaytfa.com/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

Turneringsrapporter

Dommerrapporter

2022

1: Over 40 og over 50 felles venner turnering: Ingenting å melde fra dommer

2:LTSK turnering: Ingenting å melde fra dommer.

3. Everest Cup turnering: Dommerrapport.

4. Minnel Cup Dommerrapport: Ingenting å melde fra dommer

 

Turneringsrapport

Dommerrapport

2022

1: Over 40 og over 50 felles venner Cup: Ingenting å melde fra dommer

2:LTSK Cup: Ingenting å melde fra dommer.

3. Everest Cup 2022: Dommer rapport.

4.Minnel Cup dommerrapport: Ingenting å melde:

Turnerings rapport Minnel Cup 2022  

Vi i Minnel vil takke alle klubber, spillere og supportere som deltok på årets cup og gjorde denne til en vellykket turnering. Det er ikke noe usportslige hendelser å meddele. Det var noe dommeravgjørelser som spillere og trenere var uenige i. Men etter hvert ble alle rolige og aksepterte avgjørelsene selv om de virket urettferdig. Må nevne at dommeren synes at han ble provosert av noen supportere men begge parter roet seg ned. Ønsker alle et god fotballår og vi sees neste år.

Mvh

Prapa Jeeva

3. Everest Cup kamprapport 2022

Hei,
Everest Cup 2022, arrangert av Everest Sports Klubb, ble etter planen arrangert svært vellykket 07. og 08. mai 22. Dette var det 21. året til klubben, samt 20 års jubileum for klubben.

Først og fremst ønsker vi å takke alle klubber, spillere, publikum, venner og bidragsytere som deltok i denne cupen.

Lørdag 07. mai: For aldersgruppen som åpnet kampene, ble det meldt om at laget UNIQUE hadde brutt med TFA sine regler. Følgelig ble laget diskvalifisert, og fikk ikke spille videre – et beklagelig resultat både for spillerne, laget og for oss som arrangører.

Søndag 08. mai: Like etter klokken 12 oppstod det en uheldig situasjon. Bane 3 ble ansett som upassende for fotballkamp, så påfølgende kamper måtte flyttes av sikkerhetsmessige årsaker. (Vi beklager for ulempene dette medførte)

Vi vil igjen takke klubbene, spillerne og publikum for den støtte de har vist oss denne cupen. Vi ser frem til tilbakemeldinger for mulige forbedringspotensialer, for en enda bedre cup neste år.

Med vennlig hilsen

Everest Styre

Kamprapport på tamilsk

 

அறிக்கை 16. mai 2022

 

அனைவருக்கும் வணக்கம்

 

எவெர்ஸ்ட் விளையாட்டுக்கழக்த்தின் Everest cup 2022

 

திட்டமிட்டவாறு  வைகாசிமாதம் 07,08 ஆகிய இரு தினங்களில் எவெரெஸ்ட்  கழகத்தின்  21 ஆவது வருடநிறைவு. 20 ஆவது ஆண்டு விளையாட்டுப்போட்டிகள் இனிதே நிறைவேறியது.

இப்போட்டிகளில்  கலந்து சிறப்பித்த கழகங்கள், விளையாட்டுவீரர்கள், பார்வையாளர்கள், நண்பர்கள் மற்றும் எமக்கு உதவிகள் செய்த அனைவருக்கும் முதலில்  நன்றிகளை தெரிவித்துக்கொள்கிறோம்.

 

7ம் திகதி (சனி)  நடைபெற்ற திறந்த வயதுனர்களுக்கான போட்டிகளில் UNIQUE அணியினர் TFA விதிமுறையை தவறுதலாக மீறிவிளையாடியதால் அந்த அணி, மேல்சென்று விளையாடாமல் இடைநிறுத்தப்பட்ட்து(இத்தவறுக்கு அந்தஅணியினரும் வருந்தினர், நடத்துனர் நாமும் மனம் வருந்துகிறோம்)

 

8ம் திகதி (ஞாயிறு) நடைபெற்ற போட்டிகளில் 12 மணிக்கு பின் சிறிது தாமதம் ஏற்ப்பட்டது. காரணம் 3 ம் மைதானத்தில் உதைபந்து விளையாடுவதற்கு உகந்ததாக இருக்காமையால், வீரர்களின் பாதுகாப்புக்கருதி அதில் போட்டிகள் நடத்தப்படவில்லை. (தாமதத்திற்கு மனம்வருந்துகிறோம்)

 

எவெரெஸ்ட்  கழக்த்தின் விளையாட்டுகளில் கலந்து சிறப்பித்த கழகங்கள், விளையாட்டுவீரர்கள் மற்றும் பார்வையாளர்கள் அனைவர்க்கும் மீண்டும் நன்றிகள். மேலும் சிறப்புடன் செய்ய உங்கள்து ஆலோசனையையும் ஆதரவையும் வேண்டிநிற்கின்றோம்.

 

இப்படிக்கு

எவெரெஸ்ட் நிர்வாகம்.

 

Dommer rapport: Everest cup 2022

Emne: Rapport NR 6 Unique

Hei,
Jeg dømte mange turnering til dere og til spilleren. Vi møtte (NR6) på garderobe tidlig og vi snakket litt og sa jeg til han at han klager mye på dommere. Som vanlig dommeren sier til spilleren og han tolket at jeg er mot han😊. Han er verst spilleren som klager under hele kampen, han klager på alle blås. Nesten bare han som klage.

Etter han fikk gult kort han begynte å snakke om hva sa jeg i garderobe og hørt noe stygg (klarer ikke å huske akkurat hva sa han men han nektet ikke det og mente ikke til meg) og trodde at han sier det til meg. Da fikk han Rødt kort. Etter kampen fikk jeg klage at han snakket ikke til meg og mange som bekreftet det til meg (vekter og tilskuer) da tenkt jeg at det skjedde misforståelse. På den situasjonen kan dommer trekke ut (rødt) kort. Så lenge det skjedde ikke under spill. Og vi er mennesker, vi gjør feil og må rette opp feilen og være rett ferdig. 

Med vennlig hilsen
Omar Baayoun.

2: Lørenskog Cup 2022  Turneringrapport 

Vi takker alle klubbene som deltok i årets Ltsk cup og gjorde at cupen ble vellykket både sportslig og publikumsmessig. Etter 2 år med Covid-19 pandemien var endelig fotballen tilbake både for små og store.

Årets turnering gikk rolig for seg på Fjellhamarhallen 26/27.03.2022. Vi hadde ingen store utfordringer sportslig, men vi beklager veldig ulempene som oppsto under lørdagen da brannalarmen gikk og vi måtte utsette kampene litt. På grunn dette ble kampoppsettet forskjøvet, særlig i overage klassen. U11 ble også berørt pga Annai Poopathi sine årlige konkurranser. Vi tar til etter retting at når det er store utfordringer når 2 store arrangementer blir arrangert samme dagen i det tamilske samfunnet.

Til vårt forsvar måtte vi endre turneringsdatoen pga 2 ukers regelen som er i TFA. Fra fjorårets siste TFA møtet så ble det en skrivefeil på møterapporten som gjorde at vi måtte endre datoen. Opprinnelige datoen for vår turnering var 18/19.03.2022. Siden det sto på møtereferatet at Everest cup skulle arrangeres første uken i Mars måtte vi omrokere volleyball cupen og fotballcupen vår. Vi ber alle klubber om å lese møtet referatet nøye når den kommer og melde ifra feil umiddelbart til møtekoordinatoren, så slipper vi slike situasjoner i fremtiden.

Vi hadde også utfordringer med parkering i år pga. veiarbeid. Dette er noe vi meldte ifra tidlig og sendte en oversikt over mulig parkeringsplasser i nærheten og i tillegg ba vi klubbene om å samkjøre. Uheldigvis ble det en episode med opp skraping av en bil for en av våres publikum.

Vi oppfordrer også alle klubbene om å snakke med deres medlemmer om å rydde opp etter seg på tribunen. For det har vært en uting på flere cuper. Alle klubbene arrangerer turneringer og mange av oss bruker ungdom for å hjelpe til. De vil i fremtiden miste motivasjonen til å bidra i det tamilske samfunnet hvis dette vedvarer.  Vi mener at her må det til en felles dugnad fra alle klubber for å få bort utingen.

Sportslig så var turneringen veldig vellykket uten noen form for tumulter og røde kort å melde. Vi oppfordrer samtidig klubbene om å sende en representant til trekningen, for her blir en del avgjørelser tatt i samtykke med de klubbene som er representert. Dette fikk vi erfare under Over 40 kampen mellom Minnel og Lørenskog. Vi hadde allerede meldt ifra at vi kom til å bruke våre egne dommere på Over 40 og 50 og det ble godkjent av de som var representert. I dette tilfelle 11star og Stovner. Vi innrømmer at feilen ikke ble plukket opp da en sønn dømte, mens faren var på banen. Vi kan forstå at følelser kan ta overhånd, men spillere i den aldersgruppen samt over 50 skal være forbilder for vår neste generasjon. Med mange barn til stedet så bør de oppføre seg etter det.

Dommere i denne turneringen hadde ingenting å melde når det gjaldt usportslig handling eller røde kort. Vi fikk også tilbakemeldinger fra en del Overage lag,U21 samt U17 spillere at dommerne gjorde en strålende jobb for å dempe aggresjon på banen.
Vi ønsker å takke alle klubbene igjen for en vellykket turnering.

Mvh.

Ltsk Styret og Cup styret v/J.Pirabakaran

1: Over 40 og over 50 felles venner kamprapport 1.mars 2022

Turnering som blir arrangert av Felles Venner ble holdt lørdag, 26.02.2022 i Slora Hallen. 5 lag deltok i aldersgruppe for O50 og 3 lag for O40.

O40 : Lørenskog, Minnal, Youngstars

O50 : Groruddalen, TSC, Lørenskog, Stovner, 11 Stars

I begge aldersgrupper ble det seriekamp, dvs. alle måtte spille mot alle (liksom gruppe). Og vinneren ble det laget som tok mest poeng.

I aldersgruppe O40 ble vinner Minnal og runner Youngstars. I aldersgruppe O50 ble vinner Lørenskog og runner Stovner.

Vinner av begge gruppene fikk 1000 KR hver som førstepremie og nr 2 fikk 500 KR hver. Det skjedde ingen uheldige eller stygge episoder å melde inn.

Utarbeidet av Sureshkumar R 01.03.2022